Koronavirüse karşı at ilacı kullanan 7 doktor virüse yakalandı

Koronavirüse karşı at ilacı kullanan 7 doktor virüse yakalandı

ABD’nin Florida eyaletinde düzenlenen bir konferansa katılan aşı karşıtı 7 doktorun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Kendisini ve eşini  Covid-19’dan korumak için parazit önleyici Ivermectin aslı bir ilacı kullanan 71 yaşındaki bir doktorun da bu kişilere dahil olduğu belirtildi.

Dr. Bruce Boros, konferansta, Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi’nin (FDA) karşı çıkmasına rağmen  kendisi ve eşi için “16 aydır’ parazit önleyici ilacı kullandığını  söylemişti. 6 Kasım’da Florida’daki  Dünya Binicilik Merkezi’nde gerçekleşen konferansta Dr. Boros, “Eşim ve ben 16 aydır Ivermectin kullanıyoruz. Hayatımda hiç daha sağlıklı hissetmedim” demişti.

FDA: SİZ BİR AT DEĞİLSİNİZ

Ancak, FDA 21 Ağustos’ta yaptığı paylaşımla hayvanları tedavi etmek için kullanılan Ivermectin hakkında şu cümlelerle uyarmıştı: “Siz bir at değilsiniz. Bir inek de değilsiniz. Cidden, değilsiniz. Bu ilacı kullanmayı durdurun.”

Bununla birlikte, konferansın organizatörü Dr. John Littell,  Boros ve diğer altı doktorun ‘konferanstan sonraki günlerde’ hastalandığını söyledi. Etkinliğe yaklaşık 900 kişi katıldı. Littell’e göre iki gün sonra Dr. Boros Covid-19’a yakalandı. Boros’un çok hasta olduğu ve kendisini evinde tedavi ettiğini söyledi.

Ayrıca, Dr. Boros’un geçen yaz kişisel bir araştırma projesi olarak Ivermektin almaya başladığı ve babası da dahil olmak üzere birçok hastaya onaylanmamış ve etkisi kanıtlanmamış ilaçla tedavi ettiği ortaya çıktı. 

BABASININ BEYNİNİN YIKANDIĞINI İDDİA ETTİ

Fakat, Dr. Boros’un 97 yaşındaki babası Carl Arfa daha sonra bir Covid-19 aşısı olmayı seçti. Boros, konferansta konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Onun beynini yıkadılar.  Bana söylemedi. Çok üzülmüştüm. Ona bir tokat atmak istedim” açıklamasını yapmıştı. 

NTV’de yer alan bilgiye göre; Boros, aşı olduğunu öğrendikten sonra babasına ivermectin vermeyi kesti ve babası bir süre sonra hayatını kaybetti. 

Diğer taraftan, etkinlikte maske ve sosyal mesafe kuralına uyulmadığı da bildirildi.

Kaynak: Diğer

Bunları da sevebilirsiniz

Whatsapp İhbar Hattı
Merhaba ;
Nasıl yardımcı olabilirim?