15 Ekim Kırık Hayatlar 37. Bölüm Full İzle | Kanal D Kırık Hayatlar Son Bölüm İzle

15 Ekim Kırık Hayatlar 37. Bölüm Full İzle | Kanal D Kırık Hayatlar Son Bölüm İzle

Kırık Hayatlar dizisinin 37. bölümü Kanal D’de 15 Ekim Cuma günü yayınlandı. Dizi hafta içi her gün saat 11:00’de yayınlanıyor.

KIRIK HAYATLAR 37. BÖLÜMDE NE OLDU?

Deniz, Serdar’ın kendisine olan ilgisinin farkında değildir. Serdar, Ahu’yla yaptığı konuşmada ise Çınar ve Deniz’in aralarının iyi olmadığını öğrenir. Ahu, kendi planını uygulamaya çalışır. Serdar’ın Deniz’e yaptığı jestler Çınar’ı iyice çileden çıkarır.

KIRIK HAYATLAR 36. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kırık Hayatlar 36. Bölümde Serdar’ın konağa Deniz için gönderdiği çiçek Deniz’i zor duruma düşürür.

Ahu, Jale’nin gerçek kimliğini öğrenmesi üzerine köşeye sıkışır. Jale bu sırrı bilmenin verdiği güçle konağa yaptığı ziyaretleri arttırarak Ahu’yu iyice çileden çıkarır. Serdar, ev yasağı biten Deniz’i holding de görünce, genç kızı rahat bırakmaz. Deniz Serdar’ın flörtöz tavırlarından rahatsız olurken, Çınar da kıskanmaya başlar. Ahu, kendisini ziyarete gelen Nuran’dan, Serdar’ın hala Deniz’e ilgisi olduğunu öğrenir. Bu durumu kendi lehine çevirmeye karar verir. Serdar’ın konağa Deniz için gönderdiği çiçek de Ahu’ya aradığı fırsatı verir.

KIRIK HAYATLAR DİZİSİNİN KONUSU

Kırık Hayatlar dizisi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

Yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapım: Nöbetçi Yapım

Yapımcı: Berna Akpınar – Metin Namlısesli

Yönetmen: İlknur Uğuz Arslan – Bekir Dadaş

Senaryo: Yaşar Aksu- Nilüfer Yenidoğan Özmekik

Hikaye: Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu

Müzik: İrsel Çivit

Ortak Yapımcı: AFF MEDYA

Oyuncular:

Meltem Akçöl (Deniz), Erdem Yılmaz (Çınar), Mine Çayıroğlu (Ahu Kocabey), Burcu Almeman (Aysel Yılmaz), Atsız Karaduman (Fehmi Kocabey), Murat Onuk (Yalçın Kocabey), Arbnora Ademaj (Leyla), Zafer Öztürk (Şevki Yılmaz), Uğurhan Tekin (Serdar Yüksel), Felicia Sağnak (Ela Erduran) , Erdi Ünver (Barış), Mustafa Bademoğlu (Özgür Yüksel), Yeşim Çelebi (Esin Kocabey),Hatice İrkin (Öykü Yılmaz), Sedat Berke Özkök (Mert Kocabey), Ümit Ufuk Tosun ( Turgut), Sabriye Günüç(Hayriye), İbrahim Coşkun(Tekin), İbrahim Coşkun (Tekin Yüksel), Özlem Fidan Kamalıoğlu (Nuran Yüksel), Serdar Kamalıoğlu(Mahmut), Mesude Türkmen (Suzan), Hilal Attar ( Zeki)

Kırık Hayatlar 37. Bölüm Fragmanı İzle

Kırık Hayatlar dizisi 37. Bölüm İzle

15 Ekim günü Kanal D’de yayınlanan Kırık Hayatlar dizisinin 37. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link

Kaynak: Haber Global

Bunları da sevebilirsiniz

Whatsapp İhbar Hattı
Merhaba ;
Nasıl yardımcı olabilirim?