Orkestrası Kıbrıs’ta mahsur kalmıştı… Bülent Ersoy’dan anlamlı hareket!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay bugünkü yazısında, Diva Bülent Ersoy’un günlerdir Kıbrıs’ta alıkonulan 21 kişilik orkestrasının Türkiye’ye dönecekleri tarihi yazdı.

Akay, Ersoy’un orkestrasına ve Türkiye’deki ailelerine de maddi olarak yardımda bulunduğunu ifade etti.

Yazısında mahsur kalan 21 kişinin tek tek ismini yazan, Diva’ya ve müzisyenlere de geçmiş olsun dileklerini ileten Onur Akay, “Kıbrıs’taki adli tatil 17 Eylül’de bitiyor ve orkestra 20 Eylül 2021 Pazartesi günü sahte PCR testi nedeniyle Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak. 21 kişi dava sonrası Kıbrıs’ta alıkonuldukları günler de hesaba katılarak Türkiye’ye gönderilecek.”

DİVA’DAN ORKESTRASINA MADDİ YARDIM!

“Bu arada Bülent Ersoy’un, günlerdir Kıbrıs’ta kalan orkestra ekibi ve ekibinin Türkiye’deki aileleri ile yakından ilgilendiğini öğrendim. Bu zaman diliminde tüm ekibine ve ailelerine maddi olarak yardımda bulunan Bülent Ersoy, Kıbrıs’ta kalan bir orkestra elemanının Türkiye’de doğum yapan eşini, özel bir hastaneye yatırdı ve tüm masraflarını karşıladı.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global

Bunları da sevebilirsiniz