Kuruluş Osman 3. sezon çekimleri başladı

Türkiye’de ve dünyada ilgilyle izlenen ‘Kuruluş Osman’ dizisinin üçüncü sezon çekimleri başladı. Dizinin yapımcı-senarist ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezon çekimlerinin başladığını sosyal medya adreslerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Paylaşımda Bozdağ “Büyük emekler ile yola koyulduğumuz dizimiz Kuruluş Osman’ın yeni sezon çekimlerine başlıyoruz. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın. Sezonu sağlıklı ve sıhhatli geçirmeyi nasip etsin. Oyuncu arkadaşlarımıza ve tüm ekibe kolaylıklar diliyorum” mesajını izleyicilerle paylaştı.

400 çadırlık bir obadan cihan devletine yürüyüşün hikayesini anlatan ‘Kuruluş Osman’ın ikinci sezon finalinde; elde ettiği zaferlerle uç bölgesinde Türk hakimiyetini sağlamlaştıran Osman Bey, İstanbul’dan gönderilen Komutan Dukas ve İnegöl Tekfuru Nikola’nın yönettiği Bizans ordusunu yenerek büyük bir zafer kazanmış, veliahtı Orhan Bey’in müjdesini alarak Bala Hatun’un hamile olduğunu öğrenmişti.

“SEYİRCİ BAMBAŞKA BİR KURULUŞ OSMAN İZLEYECEK”

Yeni sezon için geri sayım sürerken, yeni hikaye ve karakterlerle dizinin üçüncü sezonunda   hikayenin büyüdüğünü ve tüm ezberleri alt üst edeceklerini söyleyen ‘Kuruluş Osman’ın yapımcı, senarist ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ; uç bölgesinde hakimiyet kuran  Osman Bey’in yeni zaferlerle ve stratejik hamlelerle devleti kurma sürecini anlatacaklarını belirterek “Osman Bey’in hamlelerinin artık sadece uç bölgesinde değil Bizans, Batı dünyası  ve tüm Anadolu coğrafyasında yankı bulduğu bir dönemi işleyeceğiz. Tüm dünya tarihçileri tarafından deha olarak  kabul edilen Osman Bey’in kahramanlığı kadar stratejisi, ilmi, siyaseti, ilişkileri, ticari başarılarını da anlatacağız ve seyirci bambaşka bir Kuruluş Osman izleyecek” diyerek yeni sezonla ilgili ipuçları verdi.

Kaynak: Haber Global

Bunları da sevebilirsiniz

Whatsapp İhbar Hattı
Merhaba ;
Nasıl yardımcı olabilirim?