Hapse giren Deniz Akkaya’ya o isimden destek geldi

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatıyor. 

Instagram sayfasından yaptığı canlı yayında cezaevine gittiği anları paylaşan Deniz Akkaya’ya Selin Ciğerci’nin eski dostu Demet Akalın’dan destek geldi.

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından Akkaya’ya, “Kadınların dertlerini dinle 3 gün bacım gelip geçer gerçek dert orada” diyerek teselli verdi.

Demet Akalın’ın paylaşımının altına çok sayıda yorum geldi.

“BEN DE İNSANIM, YANILDIĞIM OLDU”

Akalın gelen yorumlardan bazılarına yanıt verdi.

Demet Akalın bir takipçisinin, “Çok tepemize çıkarttınız o Selin’i ve sonuçlar!!!” mesajına da, “Eee ben de insanım yanıldığım oldu ne yapayım? Zararın neresinden dönersen kâr!” diyerek yanıt verdi.

“GEREKİRSE 6 AY DAHA YATARIM”

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının yeni sezon magazin yorumcuları arasında olan Deniz Akkaya, önceki gün canlı yayın sırasında teslim olmaya gitti.

Araçtan bağlandığı yayında “Gidip aslanlar gibi teslim olacağım” diyen Deniz Akkaya, sözlerine şöyle devam etti: “Benim karşısında durduğum şey, taşıyıcı annelik. Gidip o şahsı ben şikayet edeceğim. Çocuk için geleneksel aile ortamı çok önemli. Ben de aşık olduğum adamdan çocuk yapmadım, hata yaptım. Bu arkadaşların durumlarından ötürü Türkiye Cumhuriyeti’nde onlara çocuk verilmiyor. Bu tip profiller çok geldi geçti Türkiye’den. Ben gerçekleri konuştuğum için bu cezayı aldım. Hiç umurumda değil, gerekirse 6 ay yatarım. Başıma ne gelirse gelsin bu davadan dönmeyeceğim.”

Kaynak: Haber Global

Bunları da sevebilirsiniz

Whatsapp İhbar Hattı
Merhaba ;
Nasıl yardımcı olabilirim?