Ünlü sunucu ölümden döndü! Tuğçe Şen Baş hastaneye kaldırıldı

‘Bakmadan Gezme’ gezi programının sunucusu Tuğçe Şen Baş, çekimler sırasında bindiği atın dörtnala giderken ayağının tökezlemesi sonucu sert bir şekilde yere düştü. Hastaneye kaldırılan ünlü gezginin, vücudunda bazı ezilmeler oldu.

“AYAĞA KALKAR KALKMAZ YİNE ATA BİNECEĞİM”

Durumunun iyi olduğu öğrenilen Baş, “Şu an yürümekte zorluk çekiyorum ama atlara ve gezmeye olan tutkum bende hiçbir zaman bitmez. Ayağı kalkar kalkmaz yine ata bineceğim. Düşme tekniklerini bildiğim için şükürler olsun ki ufak tefek kas zedelenmesi ve diz kapağımdaki hasar dışında bir şeyim yok. Sürpriz içeriklerle takipçilerimle yakın zamanda tekrar buluşacağım” diye konuştu.

TUĞÇE ŞEN BAŞ KİMDİR?

Tuğçe Şen Baş, Türkiye’de farklı şehirlere ve dünyada birbirinden farklı ülkelere giderek oraların tarihini, kültürünü, gezilecek, konaklanacak yerlerini ve gastronomi kültürünü paylaşıyor. 

Geziye, yeni yerler keşfetmeye düşkünlüğü annesi ile yaptığı gezilerle başlayan, daha sonra ise özgürlüğüne olan düşkünlüğünün de etkisiyle hem özgürce gezmeyi hem de gezerken yazmayı gittiği yerleri yazarak insanlara tanıtmayı seçmiş Tuğçe Şen Baş…

Kaynak: Haber Global

Bunları da sevebilirsiniz

Whatsapp İhbar Hattı
Merhaba ;
Nasıl yardımcı olabilirim?