“Serdar Aziz Fenerbahçe’de kalacak”

Fenerbahçe’de oynayan Serdar Aziz’in geleceğiyle ilgili son günlerde medyada yer alan haberler dikkat çekmişti. Oyuncunun takımdan ayrılacağı, hatta Beşiktaş’a transfer olabileceği iddia edilmişti.

İddiaların artması üzerinde Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, Haber Global’den Berk Sayar’a konuştu. 

Canatar, “Serdar Aziz için bazı teklifler oldu, bu doğru ama Serdar bu yıl Fenerbahçe’de kalacak, Fenerbahçe’ye odaklanmış durumda” dedi.

SERDAR AZİZ KİMDİR?

Serdar Aziz, Türk kökenli Makedon bir babanın ve Bursalı Türk bir annenin oğlu olarak 1990 yılında Bursa ilinde doğdu. Serdar Aziz’in bir kız ve bir erkek kardeşi vardır. Aziz’in babası daha önceden Bursa’da amatör bir futbolcu idi. Serdar Aziz de 10 yaşındayken amatör olarak futbol oynamaya başladı ve futbol okuluna yazıldı. Bursaspor ile gençlik sözleşmesi imzalayan Aziz, boyu uzun olmadığı için orta sahada görev alıyordu. Daha sonra Aziz’in mevkisi orta sahada yetersiz kaldığı için defans olarak değiştirildi.

Serdar Aziz 2014-1015 sezonunda Şenol Güneş’in Bursaspor teknik direktörlüğünü yaptığı sırada kariyerindeki kalıcı gelişimleri gösterdi ve kariyerinin en parlak dönemini yaşamaya başladı. Bursaspor’da önemli oyuncular arasında yer alan Serdar Aziz, bu dönemde milli takıma da seçilmeye hak kazandı. Şenol Güneş’in 2015-16 sezonunda Beşiktaş ‘a gitmesinden sonra Bursaspor’a gelen teknik adamların ilk tercihleri arasında olan Aziz, 2016-17 sezonunu Galatasaray ile tamamladı. Aziz, 2018-2019 ara döneminde Fenerbahçe takımına transfer oldu.

Serdar Aziz 2010 yılında Süper Lig’de Bursaspor ile Süper Lig Kupası’nı kazandı. Ayrıca Galatasaray ile 2016 yılında Süper Kupayı ve 2018 yılında Süper Lig Kupası’nı kazandı. Serdar Aziz 2015 yılında Bursaspor’da yer aldığı sırada Yılın Takımı’na stoper olarak katılmaz imkanı buldu.

Kaynak: Haber Global

Bunları da sevebilirsiniz

Whatsapp İhbar Hattı
Merhaba ;
Nasıl yardımcı olabilirim?