Sunucu Serap Paköz, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla meme kanserine yakalandığını açıkladı. Kuaför koltuğundan çektiği video ile sürecini ilk kez gözler önüne seren ünlü sunucu, sözleriyle hem endişelendirdi hem de ilham verdi.

“Hayatıma ‘kanser’ kelimesi girdi”Yıllardır sabah kuşağı programlarıyla izleyici karşısına çıkan Paköz, yaşadığı süreci samimi bir dille anlattı. Yaklaşık bir ay önce hayatının değiştiğini belirten sunucu, “10 Mart gecesi sağlıklı bir kadın olarak yattım, 11 Mart’ta meme kanseri tanısı konmuş bir kadındım” sözleriyle yaşadığı şoku dile getirdi.

Kemoterapi süreci başladı
Paköz, 30 Mart itibarıyla kemoterapi tedavisine başladığını ve bu zorlu yolculukta güçlü kalmaya çalıştığını ifade etti. Saçlarının dökülmesinin sürecin bir parçası olduğunu vurgulayan ünlü isim, duygularını şu sözlerle paylaştı:
“Sarsıldım mı? Evet. Ama pes ettim mi? Asla!”
kaynak:hurriyet.com.tr/kelebek

